Bedrukte speelkaarten (57 x 87mm, bridge formaat)

Online offerte Regelmatig door de handen van uw klant? Een kaartspel als relatiegeschenk valt altijd goed! Iedereen speelt er wel eens een spelletje mee en de speelkaarten worden praktisch nooit zomaar weggegooid. Van hoeveel bedrijven heeft u nog een stok liggen? Welke premium of incentive bewaart een klant zo lang?

Wij drukken uw kaarten voordelig in China. Natuurlijk geheel naar uw wens, met uw ontwerp of een ontwerp dat wij maken aan de hand van uw logo of huisstijl. Gedrukt op speciaal speelkaartenpapier, van goedkopere tot professionele kwaliteit.

Formaat en specificaties:
57 X 87 mm aflopend bedrukt. Per spel/stok leveren wij 54 kaartjes. Kaartjes en doosjes kunnen standaard bedrukt worden in 1,2,3 of 4 Pantone kleuren of in full colour. Alle kaartjes worden afgewerkt met persvernis.

Opmaak:
De voorzijde van de kaartjes wordt gemaakt in een standaard opmaak. Klik hier voor een PDF voorbeeld. De achterzijde is voor u! Voor een simpele opmaak (bijvoorbeeld enkel een logo) helpen we u graag kosteloos om een simpel ontwerp te maken. Na het verzenden van de offerte ontvangt u van ons een bericht naar welk e-mail adres u uw logo en instructies kunt sturen. Zelf een opmaak (laten) maken? Geen probleem, stuurt u dan de hoge resolutie PDF-bestanden naar hetzelfde adres.

Opmaak instructies:
Al onze speelkaarten worden offset gedrukt. Dit heeft als voordeel dat deze standaard aflopend gedrukt kunnen worden. Aflopend betekent dat u het hele kaartje kunt bedrukken. Voor een goed resultaat met aflopend drukwerk maakt u uw kaartjes op met een egale kleur van 3 mm voor de afsnede tot 3 mm na de afsnede. U ontwerpt de kaartjes dus aan alle kanten 3 mm groter.

Verpakking:
Al onze kaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. Dit doosje kan ook voorzien worden van uw logo en/of bedrijfsgegevens. Opmaak instructies zijn dezelfde als bovenstaand. Het doosje bestaat uit 250 gram/m2 wit enkelzijdig gestreken sulfaatkarton en is afgewerkt met persvernis. U kunt hier een hulpbestand downloaden voor Adobe Illustrator.

Verzending/levertijd:
U kunt bij het maken van de offerte kiezen welke verzendwijze vanuit China u wenst. Deze verzendwijze heeft invloed op de kosten van de kaartjes en de levertijd. Wij verzorgen het hele traject tot aan levering op uw bedrijf. Onze factuur is de enige die u zult ontvangen.

Betaling:
50% bij opdracht en 50% binnen 2 weken na levering.

Grotere aantallen:
Vanaf twintigduizend stuks gaan we graag voor u in overleg met onze leverancier voor een mooie korting.