Verpakkingen

Plastic doosjes

Een mooie transparante verpakking nodig? Iets waarbij u uw klant laat zien wat hij koopt? Exact voor uw product op maat gemaakt? Denk dan eens aan deze plastic doosjes. Deze verpakkingen worden regelmatig gebruikt voor cosmetica, relatiegeschenken, kleding en dergelijke. Normaal gesproken zijn ze rechthoekig, maar andere vormen zijn ook mogelijk.

Deze PVC, PE of PP verpakkingen zijn ook op maat leverbaar in kleinere aantallen en in combinatie met een transparante sticker vormen zij een mooie presentatie van uw product en merk. Bij grotere aantallen kunnen wij de verpakking ook laten bedrukken in bijvoorbeeld Full Colour met eventuele steunkleuren als goud, zilver, etc.

Papieren doosjes

Wie gebruikt ze niet? Stevige papieren/kartonnen doosjes geschikt voor de meest uiteenlopende producten. Deze doosjes worden ondermeer gebruikt voor textiel, cosmetica, voedingsmiddelen, etc. Natuurlijk worden alle dozen plano (plat) geleverd.

Deze box is leverbaar met of zonder venster. Dit venster kan doorlopen over verschillende zijden en kan gestanst worden in verschillende vormen. Full colour bedrukking is natuurlijk mogelijk maar bijvoorbeeld ook met als steunkleuren goud, zilver en ander metallic. Afwerking gelamineerd, geplastificeerd of bijvoorbeeld persvernist.

Inhoud syndiceren