Overige producten

Producten die (nog) niet binnen een van de andere categorieën vallen.

Podometer

Online offerte Een verantwoord idee voor uw medewerkers of klanten? Promoot een gezonde levensstijl met een stappenteller (podometer (en: pedometer)). Een stappenteller laat u, uw medewerkers of klanten dagelijks zien hoeveel (of weinig) ze bewegen. Minimaal 10.000 stappen per dag wordt aangeraden.

Deze eenvoudige pedometers zijn simpel te bedienen, gaan lang mee en zijn prima te bedrukken met uw logo of actie slagzin. De uitgebreide versie houdt het aantal stappen (maximaal 99.999), de gelopen afstand in kilometers of mijlen en het aantal verbrande calorieën bij. Dit alles is precies af te lezen op het grote display. De pedometer wordt geleverd met riemclip.

Auto-alarm via gsm

Een leuk product voor garagehouders? Wat dacht u van dit gsm autoalarm. Uw klant zal u zeer dankbaar zijn dat u hem dit product aanbied. Aanschaf voor u is erg laag, de inbouwkosten bepaalt u natuurlijk geheel zelf. Voor de handige verkoper zijn er schaalmodel auto’s beschikbaar waarmee u het hele systeem kan demonstreren.

Dit alarmsysteem belt of stuurt automatisch een sms-tekstbericht naar de eigenaar van de auto op het moment dat het alarm afgaat. De eigenaar kan dan op afstand luisteren naar wat er in de auto gebeurt en desgewenst de motor aan/uitzetten, de deuren openen/sluiten en de auto terugvinden via gsm plaatsbepaling. Natuurlijk gaat een en ander gepaard met een normaal auditief en visueel alarm.

Electrische dobbelsteen

Bent u uw vals spelende neefje zat? Nemen uw klanten of medewerkers het niet zo nauw met eerlijkheid en betrouwbaarheid? Misschien is dan een automatische dobbelsteen iets voor u! Een artikel dat met een simpele tik duidelijkheid verschaft over het aantal te lopen vakjes of anders via enkele oplichtende oogjes.

Wij kunnen deze elektrische dobbelstenen aanbieden in verschillende kleuren (alle bij voldoende afname) en vormen (rond en vierkant.) Natuurlijk zijn de dobbelstenen bedrukbaar met uw product-, bedrijfsnaam of logo. Natuurlijk is deze dobbelsteen ook geschikt om te verwerken in een gezelschapsspel.

Pocket bike

Geschrokken van de berichten dat de politie strenger gaat optreden tegen minibikes? In Nederland mag geen voertuig de openbare weg op zonder type goedkeuring. Wij hebben contact met een fabriek die pocket bikes met type goedkeuring fabriceert.

Met 50CC en spetterende kleuren een juweeltje om op te rijden. Natuurlijk leveren wij ook speciaal voor aangepaste, nieuwe en andere modellen en als u graag wilt natuurlijk ook zonder type goedkeuring.

Magnetisch plakband

Altijd aan het prutsen met magneetjes op het whiteboard? Koelkast vol met restanten plakband en uren aan het schoonmaken? Nu niet meer! Magnetisch plakband is daarvoor de uitkomst. Rol en scheur een stukje af en plak dit op de achterkant van je tekening.

Wij zoeken voor Nederland een handige distributeur voor dit magnetische handigheidje. Wie weet hoe je dit aan de man brengt? Natuurlijk weten wij ook al uw andere magnetische wensen uit te voeren. Neem ook daarvoor contact met ons op.

Kristallen voor bloemen en planten

Vaas met bloemen wat saai door die grote hoeveelheid water? Misschien zijn deze kristallen iets voor u. Waterkristallen zijn ideaal voor planten en bloemen, niet giftig, trendy en geurloos. Zij vervangen alle (pot-)grond.

De fabriek waar wij contact mee hebben levert deze in 10 kleuren; rood, roze, blauw, geel, paars, oranje, groen, lichtgroen, lichtblauw en transparant. Er zijn 3 verschillende kristalvormen beschikbaar; granulaat, kubisch en in parelvorm. De kristallen nemen ongeveer 50 tot 100 keer hun eigen gewicht aan water op en de daarin opgenomen meststoffen. Ook voor gebruik buiten.

USB koptelefoon

Met deze USB hoofdtelefoon wordt Skype, games en voip bellen achter de computer een feest. Geen kabels meer wisselen maar gewoon aangeven in Windows dat de normale geluiden via de speakers worden verspreid en de gesprekken via de USB-koptelefoon.

Er zijn verschillende modellen leverbaar met elk eigen karakteristieken. Neem voor meer informatie contact op via het contact formulier of vraag een offerte aan via het offerte aanvraag formulier.

Inhoud syndiceren