Tonino International Trading nieuwsbrief

Start Canton Fair 2010

Geachte relatie,

Komende weken staat Guangzhou weer in het teken van de Canton Fair, een van de grootste beuren ter wereld en een bijzonder groot overzicht van wat China te bieden heeft. Nog op zoek naar een (speciaal) product? We gaan graag even voor u kijken.

Kijk verder eens op onze offerte website www.dinilu.eu. Op deze site berekent u zelf eenvoudig kosten en levertijd voor allerlei bedrukte of anderszins gepersonaliseerde producten uit China.

Reply deze e-mail als wij iets voor u zouden kunnen betekenen of bel met +86 13430344515!

Met vriendelijke groet,

Nieuw jaar en nieuwe site!

Geachte relatie,

Van harte wensen wij u veel voorspoed en geluk toe in het jaar van de os of waterbuffel. Kung Hei Fat Choi! Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Om het nieuwe jaar alvast goed te beginnen hebben we een nieuwe site gelanceerd:

www.dinilu.eu

Hierop kunt u zelf snel offertes samenstellen van veel leuke producten uit China. Alle producten zijn aan te passen aan uw eigen stijl en/of logo. Mocht u iets zoeken en het staat nog niet op de site? Laat het ons weten, we zetten het er zo snel mogelijk op.

Fijne dagen gewenst vanuit China!

Geachte relatie,

Graag wensen wij u zeer vrolijke feestdagen en een zeer succesvol 2009 toe. Ook in 2009 staan we natuurlijk weer voor u klaar om al uw producties in China te begeleiden. Daarnaast zullen we begin 2009 een nieuw concept starten waar we u dan natuurlijk graag uitgebreid over informeren. Hou de mailbox in de gaten!

Rest mij niets om u te bedanken voor het gegeven vertrouwen in 2008.

Mede namens Sha Yan en Angela Tang,

Mark Tonino
Tonino International Trading & Dinilu ltd.

Mobile : +86 13430344515
E-mail : %mymail
Skype : mark_tonino

Inhoud syndiceren