Drukwerk

Alles wat gedrukt kan worden

Commercieel drukwerk

Deze grote en zeer professionele drukker in Guangdong, China heeft praktisch alles in huis om van uw drukwerk project een succes te maken. Met ruim 2500 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staan zij klaar voor uw drukwerk, of het nu gaat om telefoonboeken, brochures, posters, kinderboeken, kalenders of wat dan ook. Zij zijn van alle markten thuis.

Het machinepark beslaat uit onder anderen zeer geavanceerde computer to plate (CTP) machines, diverse rotatiepersen (web-fed) en een grote diversiteit aan sheet-fed persen. Praktisch alle offset apparatuur is geïmporteerd uit Duitsland of Japan aangezien de aanwezige machines op de Chinese markt niet passen binnen de hoge kwaliteit die deze fabriek nastreeft.

Bedrukte speelkaarten (57 x 87mm, bridge formaat)

Online offerte Regelmatig door de handen van uw klant? Een kaartspel als relatiegeschenk valt altijd goed! Iedereen speelt er wel eens een spelletje mee en de speelkaarten worden praktisch nooit zomaar weggegooid. Van hoeveel bedrijven heeft u nog een stok liggen? Welke premium of incentive bewaart een klant zo lang?

Wij drukken uw kaarten voordelig in China. Natuurlijk geheel naar uw wens, met uw ontwerp of een ontwerp dat wij maken aan de hand van uw logo of huisstijl. Gedrukt op speciaal speelkaartenpapier, van goedkopere tot professionele kwaliteit.

Lenticulair drukwerk

Online offerte Een foto is slechts één plaatje en iedereen heeft drukwerk. Hoe gaat uw bedrijf zich onderscheiden? Misschien is lenticular drukwerk iets voor u. Een bewegend plaatje is een echte eye-catcher, op tv, in het voetbalstadion maar ook bij uw klant op kantoor.

Deze zeer opvallende kaartjes zijn voorzien van een speciale lens. Met deze lens kunnen verschillende beelden getoond worden, bijvoorbeeld 2 voor een leuk voor en na effect, meerdere voor een uitgebreidere uitleg en zelfs als zeer kort filmpje. Ook zijn drie dimensionale (3d) kaartjes mogelijk, een zeer effectieve manier om uw product onder de aandacht te brengen. Dit drukwerk is leverbaar in van klein creditcard formaat tot A2. Groter op aanvraag. Eventueel met normaal bedrukt achterkant of als (dikke) sticker.

Catalogi en brochures

Drukwerk kan in Europa erg kostbaar zijn. Zeker als u kleinere oplagen (reclame) drukwerk wilt laten drukken, uw catalogus of bedrijfsbrochure bijvoorbeeld. Want goede kwaliteit Full Colour drukwerk in kleinere oplages is erg duur. Wist u dat wij deze voor u voordeliger in China kunnen laten drukken?

Chinees drukwerk doet niet onder in kwaliteit voor wat u gewend bent in Europa. Speciale merken papier zijn echter vaak niet verkrijgbaar, maar er is bijna altijd een goed alternatief voorhanden. (Spot)vernissen, lamineren en plastificeren zijn natuurlijk ook mogelijk. Grootste nadeel is het vervoer per zeevracht. Mocht u een gedeelte van uw drukwerk snel nodig hebben, dan kunnen wij dat ook snel invliegen per luchtvracht. Hier zijn echter wel hoge kosten aan verbonden.

Kalenders

Online offerte voor scheurkalenders Uw klanten bij de tijd houden? Wij drukken voor Nederlandse ondernemingen alle soorten kalenders, het nieuwe jaar komt sneller als u denkt! Een kalender als premium werkt eigenlijk altijd, zeker als u deze uitvoert met foto’s of andere afbeeldingen van uw bedrijf, producten of gerealiseerde projecten.

Wij drukken onder andere gewone kalenders, verjaardagskalenders en scheurkalenders. Deze zijn gebonden met een metalen spiraal, draad of gelijmd en we hebben staande en hangende modellen beschikbaar. Wij sturen altijd een productie sample of drukproef zodat u kleuren, gebruikt papier en kwaliteit kan controleren. Aanlevering als PDF via een webserver voor snelle en duidelijke gegevensoverdracht.

Memo blok

Een notitieblok blijft natuurlijk altijd een perfecte premium voor elke onderneming. Uw onderneming op een prominente plek op het bureau van uw klant en dat voor langere tijd.

Wij hebben contact met een fabrikant die deze blokken geheel kan aanpassen aan de wensen van uw onderneming. Zij leveren indien gewenst full colour bedrukking op voor, achter en zijkant, maken zij de blokken zowel “normaal” met een lijmverbinding in de rug of als “post-it” zelfklevend en kan een en andere eventueel met cover geleverd worden.

Inhoud syndiceren