Catalogi en brochures

Drukwerk kan in Europa erg kostbaar zijn. Zeker als u kleinere oplagen (reclame) drukwerk wilt laten drukken, uw catalogus of bedrijfsbrochure bijvoorbeeld. Want goede kwaliteit Full Colour drukwerk in kleinere oplages is erg duur. Wist u dat wij deze voor u voordeliger in China kunnen laten drukken?

Chinees drukwerk doet niet onder in kwaliteit voor wat u gewend bent in Europa. Speciale merken papier zijn echter vaak niet verkrijgbaar, maar er is bijna altijd een goed alternatief voorhanden. (Spot)vernissen, lamineren en plastificeren zijn natuurlijk ook mogelijk. Grootste nadeel is het vervoer per zeevracht. Mocht u een gedeelte van uw drukwerk snel nodig hebben, dan kunnen wij dat ook snel invliegen per luchtvracht. Hier zijn echter wel hoge kosten aan verbonden.

Natuurlijk maken wij indien gewenst een (complete) drukproef. Zo ziet u op voorhand exact wat het resultaat zal zijn. Schroom niet en vraag een offerte aan via het offerte formulier of vraag extra informatie via het contact formulier.