Promotie artikelen

Producten die uitstekend geschikt zijn voor promotie doeleinden.

Bedrukte speelkaarten (57 x 87mm, bridge formaat)

Online offerte Regelmatig door de handen van uw klant? Een kaartspel als relatiegeschenk valt altijd goed! Iedereen speelt er wel eens een spelletje mee en de speelkaarten worden praktisch nooit zomaar weggegooid. Van hoeveel bedrijven heeft u nog een stok liggen? Welke premium of incentive bewaart een klant zo lang?

Wij drukken uw kaarten voordelig in China. Natuurlijk geheel naar uw wens, met uw ontwerp of een ontwerp dat wij maken aan de hand van uw logo of huisstijl. Gedrukt op speciaal speelkaartenpapier, van goedkopere tot professionele kwaliteit.

Podometer

Online offerte Een verantwoord idee voor uw medewerkers of klanten? Promoot een gezonde levensstijl met een stappenteller (podometer (en: pedometer)). Een stappenteller laat u, uw medewerkers of klanten dagelijks zien hoeveel (of weinig) ze bewegen. Minimaal 10.000 stappen per dag wordt aangeraden.

Deze eenvoudige pedometers zijn simpel te bedienen, gaan lang mee en zijn prima te bedrukken met uw logo of actie slagzin. De uitgebreide versie houdt het aantal stappen (maximaal 99.999), de gelopen afstand in kilometers of mijlen en het aantal verbrande calorieën bij. Dit alles is precies af te lezen op het grote display. De pedometer wordt geleverd met riemclip.

Electrische dobbelsteen

Bent u uw vals spelende neefje zat? Nemen uw klanten of medewerkers het niet zo nauw met eerlijkheid en betrouwbaarheid? Misschien is dan een automatische dobbelsteen iets voor u! Een artikel dat met een simpele tik duidelijkheid verschaft over het aantal te lopen vakjes of anders via enkele oplichtende oogjes.

Wij kunnen deze elektrische dobbelstenen aanbieden in verschillende kleuren (alle bij voldoende afname) en vormen (rond en vierkant.) Natuurlijk zijn de dobbelstenen bedrukbaar met uw product-, bedrijfsnaam of logo. Natuurlijk is deze dobbelsteen ook geschikt om te verwerken in een gezelschapsspel.

Japanse ballen

Online offerte Deze keer een artikel uit Japan, maar dan wel gemaakt in China. Deze ballonnen zijn gemaakt van gekleurd papier maar toch redelijk robuust. Een licht, klein en goedkoop geschenk met een zeer goede uitstraling. Natuurlijk uit te voeren met uw logo of bedrijfsnaam en in de kleuren die u wenst.

Deze ballen worden plat geleverd maar zijn eenvoudig op te blazen. Indien u een bijzondere vorm wenst, dan denken we natuurlijk met u mee over de uitvoering.

Lanyards

Blijvende topper in premiumland. Onze keycords kunnen natuurlijk geheel uitgevoerd worden naar uw wens met accessoires voor de gsm, sleutelbos of entree- of deelnemerskaart. De band wordt natuurlijk uitgevoerd met uw logo en/of boodschap. Deze kan worden ingeweven in de band of daarop worden gedrukt.

De fabriek waar wij zaken mee doen voor deze linten heeft een grote verscheidenheid aan verschillende accessoires, druk- en weeftechnieken beschikbaar, Ze maken indien gewenst ook bijvoorbeeld veters, linten en hondentuigjes. Materialen zijn ondermeer polyester en satijn.

Dasspelden en daspinnen

Een klein relatie geschenk nodig met een grote uitstraling? Wat dacht u van deze (mannen)-sieraden? Wij hebben contact met een fabriek die aan de hand van uw logo een mooie dasspeld of daspin kan maken. Deze worden natuurlijk geheel naar uw wens gemaakt.

De spelden en pinnen bestaan voornamelijk uit gegoten koper en zijn bedekt met chroom, brons, zilver of gouden afwerk laag. Andere sieraden zijn natuurlijk ook mogelijk. Staat altijd goed! Ook op uw klanten en medewerkers.

Kalenders

Online offerte voor scheurkalenders Uw klanten bij de tijd houden? Wij drukken voor Nederlandse ondernemingen alle soorten kalenders, het nieuwe jaar komt sneller als u denkt! Een kalender als premium werkt eigenlijk altijd, zeker als u deze uitvoert met foto’s of andere afbeeldingen van uw bedrijf, producten of gerealiseerde projecten.

Wij drukken onder andere gewone kalenders, verjaardagskalenders en scheurkalenders. Deze zijn gebonden met een metalen spiraal, draad of gelijmd en we hebben staande en hangende modellen beschikbaar. Wij sturen altijd een productie sample of drukproef zodat u kleuren, gebruikt papier en kwaliteit kan controleren. Aanlevering als PDF via een webserver voor snelle en duidelijke gegevensoverdracht.

Inhoud syndiceren