Commercieel drukwerk

Deze grote en zeer professionele drukker in Guangdong, China heeft praktisch alles in huis om van uw drukwerk project een succes te maken. Met ruim 2500 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staan zij klaar voor uw drukwerk, of het nu gaat om telefoonboeken, brochures, posters, kinderboeken, kalenders of wat dan ook. Zij zijn van alle markten thuis.

Het machinepark beslaat uit onder anderen zeer geavanceerde computer to plate (CTP) machines, diverse rotatiepersen (web-fed) en een grote diversiteit aan sheet-fed persen. Praktisch alle offset apparatuur is geïmporteerd uit Duitsland of Japan aangezien de aanwezige machines op de Chinese markt niet passen binnen de hoge kwaliteit die deze fabriek nastreeft.

Natuurlijk biedt deze drukker een scala aan post press opties. Voorbeelden van bindingen zijn onder meer; garenloos (perfect bound), gehecht (saddle stitching), gelijmd en genaaid (perfect bound, sector sewn) en gebonden (case binding). Afwerking van het papier met persvernis of uv–(spot) vernis is natuurlijk geen enkel probleem.

Offset PrinterAls tekenen van de kwaliteit die zij nastreven zijn ze natuurlijk ISO9001:2000 gekeurd en voor het milieu met ISO14001 getooid. In tegenstelling tot veel fabrieken in China zijn deze echter bij deze drukker geen loze kreten maar worden de procedures daadwerkelijk gevolgd.

Wanneer is import van drukwerk uit deze drukkerij voor u zinvol? Ten eerste, u heeft enkele maanden om het project af te ronden. Ten tweede, het prijsverschil met Europese drukkers loopt op naarmate de complexiteit van het product groter wordt, bijvoorbeeld kinderboeken met veel vouwen en gaten, maar ook indien u het drukwerk graag speciaal verpakt of verzendklaar wilt hebben geleverd. Ten derde, het verschil in de papierprijzen en extra transport wordt extra interessant bij grotere oplages.

Perfect-BoundNeem voor meer informatie contact op via het offerte formulier. Specificeert u zoveel mogelijk de eisen aan papier, levertijd en binding. We horen graag van u!