Blog van Mark Tonino

Tonino International Trading lanceert Dinilu.eu!

Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn lanceert Tonino International Trading Dinilu.nl. Met deze site maakt u in een handomdraai direct zelf online scherpe offertes voor de meest uiteenlopende producten. Alle producten kunnen bedrukt, of anders aangepast, worden aan uw wensen. Geen mails, geen telefoontjes, geen dagen wachten, gewoon direct resultaat.

Hoe werkt het? Zoek in de catalogus naar het juiste artikel. Pas de opties in het formulier aan, verander het “aantal veld” naar het aantal artikelen dat u zou willen hebben en de prijs verandert direct met uw wijzigingen mee. Als u de artikelen daarna in het winkelwagentje plaatst, kunt u eenvoudig transportkosten berekenen voor afleveren per zeevracht, luchtvracht en koerier. Natuurlijk zorgen wij voor alle douane aangelegenheden.

Op dit moment bieden we op deze manier al papieren tassen en zakken, Hemdtassen, PP non-woven zakken, papieren bekers, koffiemokken, thermo mokken, veiligheidshesjes, Japanse ballonnen, druppelvangers, lenticulair drukwerk, speelkaarten, vloeipapier, muismatten en nog veel meer.

Vertrouwd produceren in China

Bent u als Europees bedrijf op zoek naar een Chinese leverancier? Maar geen ervaring, geen mogelijkheden of geen gevoel van urgentie om zelf de juiste fabrikant(en) te vinden, kwaliteitscontroles uit te voeren en de productie te begeleiden tot het moment van aflevering op uw bedrijf? Geen nood, Tonino International Trading kan uw hele productie in China voor u verzorgen. Of het nu om precisie machineonderdelen, retail-producten met de juiste barcodes/beveiliging, promotieartikelen met een korte levertijd of welk ander goed dan ook gaat, wij staan in China voor u klaar om uw orders va a tot z te begeleiden.

Bestormt u de markt in 2007?

U heeft het idee voor 2007, een nieuw product, een nieuwe kans voor uw onderneming? Wij zijn gesitueerd in Guangzhou China en worden omringd door tienduizenden fabrieken die uw product graag willen maken. Of uw product nu van hout, pluche, metaal, leer of kunststof is gemaakt, wij zorgen ervoor dat uw idee werkelijkheid wordt. Daarbij verzorgen we dan graag de juiste verpakking, het transport tot aan uw voordeur en alle douane formaliteiten. Uw product laten produceren in booming China wordt even eenvoudig als het laten maken in Nederland (u ontvangt een normale Nederlandse btw factuur), maar dan wel tegen Chinese prijzen! Outsourcing naar een lagelonenland, maar dan eenvoudig. U denkt dat uw product toch te ingewikkeld is om zonder begeleiding te laten maken? Stap op het vliegtuig en wij verzorgen voor u tolk en hotel en u kunt starten met het uitwerken van uw idee in de fabriek.

Canton fair 2006, wat zoekt u?

Tussen 15 tot 20 en 25 tot 30 oktober 2006 zal Guangzhou (Kanton) voor de honderdste keer in het teken staan van de Chinese Export Commodoties Fair, of Canton Fair. Ongeveer 200.000 bezoekers zullen zich gaan vergapen aan de producten die meer dan 30.000 verkopers aanbieden. Deze verspreid over twee locaties en over twee periodes. Wilt u zien wat er komend voorjaar in de winkels ligt? Dan is dit uw kans.

Welkom op onze site! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een (nieuw) product of juist naar een onderneming die uw product kan produceren? Wij verzorgen voor u productie, kwaliteitscontrole, verscheping en douane formaliteiten vanuit China. Door onze Chinese inkopers, Nederlands management en uitgebreid netwerk kunnen wij u de meest uiteenlopende producten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Nieuwe website Tonino International Trading

Hartelijk welkom op de geheel nieuwe website van Tonino International Trading.

Wij leveren een zeer uitgebreid pakket producten en diensten aan Nederlandse ondernemingen direct vanuit China. Wij zijn gevestigd in Guangzhou en bieden u een Nederlands (kwaliteits)management en Chinese inkopers. Makkelijke communicatie, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Komende weken zult u zeer regelmatig updates op deze site zien verschijnen met alle details van onze producten en diensten.

Inhoud syndiceren