Canton fair 2006, wat zoekt u?

Tussen 15 tot 20 en 25 tot 30 oktober 2006 zal Guangzhou (Kanton) voor de honderdste keer in het teken staan van de Chinese Export Commodoties Fair, of Canton Fair. Ongeveer 200.000 bezoekers zullen zich gaan vergapen aan de producten die meer dan 30.000 verkopers aanbieden. Deze verspreid over twee locaties en over twee periodes. Wilt u zien wat er komend voorjaar in de winkels ligt? Dan is dit uw kans.

Bent u niet een van de 200.000 mensen die dure tickets, nog duurdere hotelovernachtingen en bijna misdadige taxichauffeurs wensen te trotseren, dan kunnen wij misschien helpen. Natuurlijk zijn wij aanwezig om de nieuwste snufjes, mogelijke rages en leukste artikelen te vinden. Graag doen we dat natuurlijk ook voor u. Laat ons via het contact formulier weten wat u zoekt en wij struinen voor u de beurs af naar het perfecte product en de betrouwbaarste leverancier.

Hebben we inderdaad het beste product voor u gevonden, dan regelen we graag productie, kwaliteitscontrole, betalingen, vervoer en douane. Wij zorgen dat uw idee in China gerealiseerd wordt en in Nederland voor u klaarstaat om te verkopen.

Interesse, laat het ons weten via het contact formulier of vraag direct een offerte aan via het offerte formulier.